Всеукраїнської науково-практичної конференція «Дитинство як цінність: минуле та сучасне»

13 листопада 2017, 14:22

 

З нагоди святкування ювілею лабораторії психології дошкільника  Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України 3 листопада 2017 року відбулася Всеукраїнської науково-практичної конференція «Дитинство як цінність: минуле та сучасне».

 

Вонаоб'єднала зусилля вчених, психологів, соціальних педагогів та батьків різних регіонів України навколо питання збереження субкультури дитинства.

 

У роботі конференції взяли участь і ми – члени наукового гуртка «Актуальні проблеми психології та педагогіки» Дідушко Наталія і Тонха Тетяна (група СП - 1501).Ми відвідали пленарное засідання і взяли участь у роботі секцій:

 

Дошкільне дитинство: час та простір становлення особистості»;

 

Методи та технології психологічного супроводу розвитку дітей дошкільного віку в сучасному соціопросторі»;

 

-«Батьківський вплив на розвиток дитини».

 

В рамках конференціїтакож відбулися майстер-класи, презентації, виставка психолого-педагогічної літератури. Надзвичайно цікавою була галерея фотографій, малюнків та історій «Дорогою дитинства».

 

 «Нам дуже сподобалось! Була дуже приємна атмосфера! Дуже вразило те, що це була ювілейна конференція і всі запрошені  були в піднесеному настрої. Відчуття було наче зібралися давні друзі, щоб обговорити нові події в науці і в житті кожного.

 

Загалом залишилися тільки позитивні емоції.

 

 

 

Дідушко Наталія, Тонха Тетяна.

Группа СП - 1501


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook