Наші футболісти впевнено перемогли команду ННІ ЛіСПГ в футбольному турнірі на Кубок ректора НУБіП України

7 листопада 2017 року
Стадіон НУБіП України

7 листопада 2017 року виявилося цілком вдалим для наших футболістів, які у першому матчі групового раунду футбольного турніру на Кубок ректора НУБіП України, присвяченому 120-річчю НУБіП України, впевнено з рахунком 2:0 перемогли команду ННІ лісового і садово-паркового господарства!

Перший тайм запам’ятався безкомпромісною боротьбою за кожний клаптик поля. І хоч рахунок в першій половині так і не було відкрито, проте ближчими до взяття воріт були саме гравці нашої команди (суперника врятувала штанга).

В другому ж таймі ініціатива більш помітно почала переходити до гравців нашої команди. На початку другого тайму стійка знову врятувала від взяття воріт лісників, але згодом механіки скористалася стандартом і таки добилася успіху, досить грамотно розігравши м’яч зі штрафного, чого явно не чекали захисники команди суперника.

Другий же гол було забито взагалі, як кажуть, класично по підручнику. Атака розвивалась правим флангом, після чого наш гравець досить вдало зробив поперечну передачу в центральну зону перед лінією карного майданчика, де знаходився гравець, який не став пробивати сходу, а обачливо пропустив м’яч до повністю відкритого нападника, який і завершив логічно цю чудову атаку взяттям воріт.

Вітаємо, хлопці! Так тримати! Ви показали сьогодні дійсно майстерну і саме найголовніше командну гру!

Наступний матч відбудеться у четвер 9 листопада 2017 р. о 15.00 год. Наша команда зіграє з командою факультету аграрного  менеджменту. Вболівальники запрошуються для підтримки!

Відповідальний за фізкультурно-масову роботу на механіко-технологічному факультеті, к.т.н., доцент Бешун О.А.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook