Профорієнтаційні заходи студентів кафедри в Бистрицькій ЗОШ І-ІІІ ст. Ружинського району Житомирської обл.

3 листопада 2017, 11:00
Житомирська обл.

      Початок листопада виявився плідним у співпраці кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України з загальноосвітніми школами Житомірщини.

        В ході зустрічі було презентовано наш славетний університет вцілому та гуманітарно-педагогічний факультет та кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті зокрема.

      Розповіли про їх історію та структуру, ознайомили старшокласників із правилами прийому на 2018 р., особливостями навчання на спеціальності «Соціальна педагогіка та інформаційні технології в освіті». 

     Кожний участник зустрічі мав можливість переглянути презентації, відеоролики і отримати роздатковий рекламний матеріал, базами навчально-виробничих практик, можливостями проходити навчання за умов подвійного дипломування та стажування за кордоном, реалізувати свій творчий та спортивний потенціал, а також продемонстрували презентацію, відеороліки про університет, гуманітарно-педагогічний факультет, кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті.
 
Ольга Редюк,
студентка навчальної групи СР17001б
кафедри соціальної педагогіки та
інформаційних технологій в освіті
гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook