Змагання з тенісу настільного серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІУ р.а., які розташовані на території Голосіївського району Києва 2017 року

1 листопада 2017, 20:10
м. Київ, спорткомплекс Національного університету харчових технологій

Вітаємо збірну команду студентів НУБіП України з тенісу настільного із зайнятим 3 місцем на змаганнях ЗВО ІІІ-ІV рівня акредитації, які розташовані на території Голосіївського району Києва.

Змагання пройшли сьогодні, 1 листопада 2017 року, у спортивному комплексі Національного університету харчових технологій (НХТУ). Організатор змагань Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація, відділ у справах сім'ї, молоді та спорту.  В змаганнях приймали участь 6 команд, склад команди 3 хлопців і 2 дівчат. Змагання проходили за коловою системою, кожна команди зіграла по 5 зустрічей.

Поступившись командам Київського національного університету ім. Т. Шевченка і Національного університету харчових технологій  наша збірна зайняла призове третє місце.

За збірну команду НУБіП України виступали: Поліщук Сергій, студент магістратури  факультету конструювання та дизайну, Єгоров Єгор, студент 2 курсу  факультету інформаційних технологій, Кузьо Андрій, студент 2 курсу  ННІ лісового і садово-паркового господарства,  Шадура Дар’я студентка 2 курсу факультету ветеринарної медицини і Литвин Ірина студентка 2 курсу факультету якості, стандартизації і сертифікації продукції АПК.

Бажаємо студентам успішно виступити на турнірі з тенісу настільного на кубок проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші присвяченого 120 річчю НУБіП України, змагання відбудуться 11 листопада 2017 року і успішно здати навчальну сесію.

 

Петро Чирва, відповідальний за підготовку збірної команди студентів НУБіП України з тенісу настільного

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook