Змагання з шашок серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІУ р.а., які розташовані на території Голосіївського району Києва 2017 року

26 жовтня 2017, 19:58
м. Київ, спорткомплекс Київського національного університету ім. Т. Шевченка

 

Вітаємо збірну команду студентів НУБіП України з шашок із зайнятим 2 командним місцем на змаганнях ЗВО ІІІ-ІV рівня акредитації, які розташовані на території Голосіївського району Києва.

Змагання пройшли сьогодні, 26 жовтня 2017 року, у спеціалізованому шаховому клубі в спорткомплексі Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка (КНУ). В командному заліку наша команда поступилася тільки господарям змагань, команді КНУ ім. Т.Г. Шевченка, всього в змаганнях брали участь команди 3 університетів. Організатор змагань Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація, відділ у справах сім'ї, молоді та спорту. 

У першій грі наша збірна виграла у команди Національного університету харчових технологій (НУХТ) з рахунком 3 : 0. В другій грі зустрілись команди КНУ і НУХТ, перемогу з рахунком 2 : 1  вибороли студенти університету Шевченка. Отже у третій вирішальній грі зустрілись команди КНУ і НУБіП України, перемогли студенти університету Шевченка з рахунком 2 : 1. У підсумку турніру по 4 очки набрали дві команди КНУ і НУБіП України але за рахунок перемоги в особистій зустрічі на перше місце вийшла команда Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

За збірну команду НУБіП України виступали: на першій доці - Присіч Михайло, студент факультету тваринництва та водних біоресурсів (3 курс, 1 група), на другій і третій дошках грали  студенти факультету конструювання та дизайну Лесь Ярослава  (4 курс, 1 група)  і Остоушко Юлія (1 курс, 1 група).

Бажаємо студентам успішно виступити на спартакіаді студентів НУБіП України з шашок, змагання відбудуться в листопаді, і успішно здати навчальну сесію.

В’ячеслав Пархоменко,

заступник завідувача кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook