Проведення відкритої лекції на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі

30 жовтня 2017 року

     У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на факультеті аграрного менеджменту 30 жовтня 2017р. на 5 парі в 511 аудиторії 10 навчального корпусу к.е.н., старшим викладачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Четверик Оленою Вікторівною було проведено відкриту лекцію з дисципліни «Маркетингове ціноутворення» для студентів 4 курсу спеціальності «Маркетинг» на тему: «Формування ціни та основні її елементи». На лекції були присутні: завідувач кафедри професор Ларіна Я.С., д.е.н., професор кафедри Буряк Р.І., к.е.н., професор Луцій О.П., к.е.н., доцент Рябчик А.В., к.е.н., доцент Бабічева О. І.

  

     У ході проведення лекції студенти вивчили склад та структуру ціни на товари та послуги, ознайомилися із класифікацією цін в ринковому середовищі. Жваву дискусію та зацікавленість у студентів викликала різноманітність цін, які використовуються у маркетингу. Увага студентів також була зосереджена на види та особливості застосування цінових знижок, методику їх розрахунку та використання в практичній діяльності підприємств.

     Професорсько-викладацьким складом кафедри маркетингу та міжнародної то торгівлі було зазначено, що лекція була прочитана на високому рівні із застосуванням сучасних методик та технічних засобів, була позитивно оцінена як співробітниками, так і студентами факультету. 

 
 
Алла Володимирівна Рябчик 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook