Участь викладачів кафедри у роботі семінару в компанії «Ukrlandfarming PLC»

24 жовтня 2017, 20:12

 


 

Група компаній «Ukrlandfarming PLC» є найбільшим в Україні вертикально інтегрованим аграрним холдингом. Практично в усіх видах аграрного бізнесу ця компанія займає перше місце на українському ринку та представлена майже у всіх регіонах України і характеризується розгалуженою структурою.

 

З 17 по 20 жовтня 2017 року у компанії «Ukrlandfarming PLC» було проведено навчання інженерів з охорони праці філій. Навчання проходили 34 спеціалісти компаній, що входять до складу аграрного холдингу та здійснюють свою діяльність у переважній більшості галузей агропромислового виробництва (рослинництво, тваринництво, зберігання та переробляння зерна, переробляння продукції тваринництва, логістика тощо).

У рамках проведення навчання було заслухано доповідь завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України О.В. Войналовича, що стосувалася проблем впровадження системи управління охорони праці на базі ризик-орієнтованого підходу. Для учасників навчання тема доповіді була вкрай актуальною, враховуючи необхідність запровадження єдиних підходів з охорони праці за умов складної та мінливої управлінської структури великої компанії.

Доповідь тривала майже годину, після якої доповідач максимально обґрунтовано відповів на численні запитання учасників навчання та його організаторів. Серед них був провідний інженер з охорони праці відділу з безпеки руху та охорони праці компанії «Європа Транс Агро ТОВ» Тягай Микола Петрович, до речі випускник нашого університету (спеціалізація випускної роботи – охорона праці).

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook