З Днем захисника України, Днем Українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

14 жовтня 2017 року

  

Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника України, День Українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці!
 
Вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України з  святом мужності й самовідданості, святом лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. 
 
Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті і відданості Україні.
 
Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.
 
Тож вітаємо всіх із цими великими святами і бажаємо міцного здоров'я, щастя, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо нашої рідної України!
 
 
 
Колектив механіко-технологчного факультету НУБіП України
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook