Участь у BECY Summer school 2017 студентів НУБіП України

13 жовтня 2017 року

  BECY Summer school 2017 з біоекономіки проходила у кампусі University of Hohenheim протягом 3 тижнів (Штутгарт, Німеччина). Програма літньо їшколи дала змогу ознайомитись з особливостями біоенергетики, біоматеріалів, харчовими технологіями разом з ключовими аспектами майбутнього біоекономіки.

Сама школа проходила у формі лекцій, лабораторни хробіт та екскурсій. Завдяки інтернаціональній групі (участь приймали студенти з Канади, Німеччини, України, Бразилії, Мексики, Росії, Гондурасу) була можливість дізнатися про розвиток біоекономіки, погляди на неї та програми в кожній із зазначених країн. Чудова організація програми літньої школи дозволила відвідати підприємства що виробляють енергію з біомаси та провести весело час, спілкуючись, в результаті чого група стала дружньою та згуртованою.

   

  Протягом перших двох тижнів студенти відвідували заняття в кампусі університету, а останній тиждень провели на науково-досліднійстанції IhingerHof, що дозволило пізнати біоекономіку через призму практичного досвіду. Також студенти відвідали International Bioeconomy Congress, який був присвячений системному підходу до біоекономіки та вирішенню проблем безпеки харчування та загроз зміни клімату в майбутньому.

  

Конгрес проходив у формі дискусій, обговорень та презентацій науковцями інноваційних підходів до вирішення даних проблем, а саме раціональне використання ресурсів та використання альтернативних варіантів виробництва енергії.
В кінці літньої школи наші студенти успішно склали фінальний іспит та захистили презентації. Отримали сертифікати про участь та море позитиву.

  

“Це те, що варто відчути, через що потрібно пройти. Кожний захід такого масштабу розвиває тебе як майбутнього фахівця, навички комунікації та створює міжнародні зв’язки. Емоції, сміх, паузи нерозуміння і полегшуючі пояснення. Не втрачайте можливості, подорожуйте і переймайте досвід. Тим паче, що все це так потрібно Україні.”
Клименко Максим, студент 2 року магістратури (Податкове консультування)

“Щоб бути професіоналом своєї справи, потрібно рухатись разом з часом і розвиватись в різних сферах діяльності. Тому літня школа – це чудовий шанс отримати міжнародний досвід, чудові емоції та незабутні враження. Адже, кожна використана можливість здобути новий досвід – це сходинка до успіху”.
Котенко Оксана, студентка 1 року магістратури (Економіка підприємства)
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook