На факультеті землевпорядкування пройшли підвищення кваліфікації сертифіковані інженери-геодезисти

7 жовтня 2017 року

     На базі факультету землевпорядкування, у навчально-науково-виробничому центрі «Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин» пройшли курси підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів.
     Оскільки, сертифіковані інженери-геодезисти несуть відповідальність за якість результатів топографо-геодезичних і картографічних робіт, то, відповідно до закону України «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність», вони мають раз на чотири роки підвищувати свою кваліфікацію.

     Цього року це підвищення кваліфікації пройшло в НУБіП, адже, згідно вимог, його можуть проводити факультети геодезичного або землевпорядного профілю вишів відповідного рівня акредитації, які уклали договір із центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин.

 

     Кваліфікаційний іспит підтверджує професійну компетентність особи, рівень її кваліфікації і знань як виконавця топографо-геодезичних і картографічних робіт.
     Цього року з 34 слухачів курсів, здали кваліфікаційний іспит і отримали право на продовження виконання геодезичних робіт 29 фахівців.

Людмила Кольоса,
завідувач ННВЦ «Охорона природних
ресурсів та реформування земельних відносин»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook