«ПРАВОВИЙ БРЕЙН-РИНГ»: ЗМАГАТИСЯ У ЗНАНІ ПРАВА ЗАВЖДИ КОРИСНО

6 жовтня 2017, 13:02

06 жовтня 2017 року в рамках Тижня правових знань на факультеті тваринництва та водних біоресурсів було проведено брейн-ринг з навчальної дисципліни «Правова культура особистості» (к.ю.н., доцент кафедри теорії та історії держави і права Іван Шемелинець).

 

Брейн ринг пройшов під гаслом «Пізнавати право може бути цікаво». Студенти мали можливість позмагатися в ерудованості, знанні загальних правових принципів та конституційних положень та в першу чергу в швидкості прийняття рішень. Між собою у знані права змагалися команди «Ерудит» та «Знавці».

 

Підготовлені запитання були цікавими та стосувалися різноманітних сфер людського буття – від загальних логічних до спеціальних юридичних. Зокрема, студенти відповідали на питання з сімейного, цивільного, трудового, конституційного та адміністративного права, розгадували юридичні загадки та намагалися відгадати схованих у правових задачах казкових героїв.

 

І одна, йі інша команди підготувалися до брейн рингу дуже і дуже якісно, що дозволило провести даний захід на найвищому рівні.

 

      Проведення навчальних занять у таких формах сприяє більш якісному засвоєнню навчального матеріалу та дає можливість студентам проявити свої здібності в освітньому процесі.

 

 

Іван Шемелинець,

доцент кафедри теорії

та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook