Студенти із Бобровиці на виїзному занятті вивчали технології компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

7 жовтня 2017 року

     Студенти Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової побували на виїзному занятті у ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

  

     Вони оглянули виробничу базу компанії, вивчили технологію виробництва безалкогольних газованих напоїв, різноманіття асортименту продукції підприємства, яка відповідають найвищим стандартам якості, маркетингову стратегію компанії, розглянули логістичні операції та реалізацію продукції численних безалкогольних газованих напоїв в Україні та за кордоном, у тому числі чотирьох найпопулярніших у всьому світі брендів Coca-Cola, Coca-Cola Light, Fanta і Sprite.

     Було відмічено, що своєю щоденною роботою компанія сприяє економічному розвитку місцевої громади, забезпечуючи робочі місця і на своєму підприємстві, і у суміжних галузях, будує стосунки з місцевою владою та реалізує низку проектів, скерованих на покращення життя місцевої громади. Компанія – одна з перших міжнародних компаній, яка виявила зацікавленість працювати на українському ринку та інвестує в економіку країни з 1992 року.

Н. Шаповал
заступник директора коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook