Посівна озимої пшениці в розпалі

28 вересня 2017 року
Практична складова підготовки фахівців залишається одним з основних завдань інституту.

Практична складова підготовки фахівців залишається одним з основних завдань інституту, тому на навчально-науково-виробничому підрозділі іде посівна кампанія озимої пшениці на сучасному технологічному рівні. Уже виорано всю площу, що визначена для даної культури, а це 180 гектарів.

  

Також внесено мінеральні добрива, зокрема гранфоску, ЕкоПлант та нітроамофоску.

  ​

У ході посіву використовується виключно якісний насіннєвий матеріал: перша репродукцію «Цинтилівка» та Еліта під урожай наступних років  «Аналог» та «Лист 25» .

  ​

Визначальним є те, що вся посівна закінчиться в рекордно короткі строки – вже до кінця місяця, тобто менше, ніж за три дні.

  ​

Це стало можливим за рахунок співпраці з приватним сільськогосподарським підприємством «Пісківське» та його директором Валерієм Колошою. Адже дана співпраця дозволила створити дієвий навчально-практичний центр і забезпечила використання сучасної техніки австрійської компанії Pöttinger (Пьотінгер).

  ​

Надзвичайно важливо, що вже традиційно всю роботу на техніці виконують студенти інституту, це: Борець Євген, Гордієнко Сергій, Завада Олександр, Любім Ярослав, Маленко Олександр, які проходять виробничу, навчальну практику та працюють на ННВП.

  ​

Хочеться побажати успішного завершення і сприятливої погоди для досягнення на наших полях рекордних врожаїв.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook