Вітаємо з Днем працівників освіти!

1 жовтня 2017 року

Шановні науково-педагогічні працівники юридичного факультету!

У день Вашого професійного свята, що є святом для всієї нашої країни, прийміть найщиріші вітання всі ті, хто віддає студентам – майбутньому нашої держави, свій хист, життєву мудрість і силу, любов і натхнення.

Ви - надзвичайно працелюбні, творчі, самобутні, натхненні,  а головне – знаючі, компетентні фахівці. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. В умовах суперечливого сьогодення виконання професійних обов’язків дається непросто. Та радує те, що свій обов’язок Ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтеся головним світочем у всебічному житті студента, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Низький уклін Вам, дорогі науково-педагогічні працівники за професіоналізм, витримку, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень!Нехай джерело творчості постійно збагачується, а студенти будуть гідно продовжувати традиції та примножувати здобутки юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Зі святом Вас, дорогі колеги!

Адміністрація юридичного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook