Науково-педагогічні працівники НУБіП України прийняли участь у роботі Міжнарoдної агропромислової виставки AGROEXPO-2017

27 вересня 2017 року

     З 20 по 23 вересня у Кропивницькому проходила Мiжнapoднa aгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2017» з польовою демонстрацією техніки. Серед організаторів виставки – партнер НУБіП України ПАТ «Ельворті» («Червона зірка»).

     AGROEXPO – наймасштабніша в Україні (100000 м²) спеціалізована виставка аграрної техніки і технологій, яка дозволяє компаніям-експонентам демонструвати повну номенклатуру продукції для АПК та інших суміжних сфер економіки. Щорічно у виставці беруть участь близько 470 профільних вітчизняних та іноземних компаній. Унікальною особливістю AGROEXPO є можливість побачити роботу техніки в польових умовах на полігоні для демопоказів площею 60 000 м².

Фото із сайту: http://dostyp.com.ua/

     У роботі виставки прийняли участь представники НУБіП України: викладачі факультету конструювання та дизайну Юрій Ромасевич і Олександр Банний, викладач факультету ветеринарної медицини Наталія Грушанська, а також викладач механіко-технологічного факультету Олександр Лавріненко.

     Організатори AGROEXPO-2017 запросилибільше 500 шкіл та професійних технічних закладів освіти, тому виставка виявилась прекрасною платформою для проведення профорієнтаційної роботи. Викладачі НУБіП України розповіли школярам та студентам технікумів і коледжів Кіровоградщини про освітні програми нашого університету, умови вступу та переваги навчання в НУБіП України.



Викладачі проводять профорієнтаційну роботу на виставці


Студенти Кропивницького технікуму механізації сільського господарства Андрій Ключар та Дмитро Комарі

виявили бажання отримати вищу освіту у нашому виші

     На виставці викладачі факультету конструювання та дизайну зустрілись із минулорічними випускниками нашого вишу Іваном Курашом та Олександром Жовтим – нині співробітниками аграрної фірми «Стірфарм», яка спеціалізується на сучасних системах точного землеробства «Raven». Директор фірми Микола Островський задоволений професійними якостями наших випускників. Він пропонує нові робочі місця для випускників факультету конструювання та дизайну.


Викладачі зустріли своїх бувших студентів – нині співробітників аграрної фірми «Стірфарм»

     За активну участь у роботі Мiжнapoдної aгpoпpoмислoвої вистaвки «AGROEXPO-2017» НУБіП України нагороджений дипломом. Організатори висловили побажання, щодо участі НУБіП у роботі виставки наступного року.


Диплом учасника виставки вручає один із її організаторів - Володимир Кравцов

Юрій Ромасевич,
заступник декана з наукової роботи 
факультету конструювання та дизайну

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook