Кубок інженерно-технічних факультетів змінив прописку

20 вересня 2017 року

     В цьому році вже в четверте проводились змагання з футболу на кубок інженерних факультетів, присвячений 120-річчю НУБіП України. У змаганнях приймали участь 12 команд з факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного.

     Боротьба проходила безкомпромісно, напружено, видовищно, за палкої підтримки трибун.

     По закінченню фінального матчу оргкомітетом змагань на чолі з деканом факультету конструювання та дизайну Зіновієм Ружило і заступником декана механіко-технологічного факультету Ігорем Сіваком були вручені подарунки та дипломи призерів турніру, а також переможців перегонів за кращого воротаря турніру і кращого бомбардира.

     Кращим воротарем турніру визнано Андрія Будженка, а бомбардирами з результатом по 11 забитих м’ячів – Артура Марчука і Артема Семка.

Кращий воротар і кращий гравець турніру від МТФ (зліва Андрій Будженко, справа Артур Марчук)

Володарі срібних нагород

Володарі срібних нагород

    У грі за 3-тє місце зустрілися практично рівні команди – магістри факультету конструювання та дизайну та студенти 2-го курсу механіко-технологічного факультету. Перемогу з рахунком 3:2 святкували студенти механіко-технологічного факультету.

Бронзові призери турніру

     У фінальному двобої за головний трофей цьогорічного турніру зустрілися команди магістрів механіко-технологічного факультету (трикратні володарі кубку інженерно-технічних факультетів) і 3-го курсу факультету конструювання та дизайну.

     Для виявлення переможців знадобились післяматчеві пенальті (рахунок основного часу 5:5). Влучнішими виявились «кадешники», які і перемогли, а перехідний кубок змінив прописку.

Володарі кубку інженерних факультетів

     Оргкомітет змагань висловлює вдячність співробітникам кафедри фізичного виховання і особисто завідувачу кафедри фізичного виховання Миколі Петровичу Костенку за сприяння у проведенні турніру!

    Особлива подяка відповідальному за фізкультурно-масову роботу на механіко-технологічному факультеті Олексію Бешуну, який взяв на себе основну організаційну роботу та проводив безупереджене суддівство.

Вітаємо призерів і переможців! А перемогли в цих змаганнях всі, хто взяв участь у цьому вже традиційному турнірі!
Бажаємо натхнення і удачі в подальших спортивних баталіях!

Зіновій Ружило,
декан факультету конструювання та дизайну

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook