Кафедра терапії і клінічної діагностики започатковує співпрацю з компанією «Мілкіленд Агро»

8 вересня 2017 року

     Викладачі кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І., Голопура С.І., Грушанська Н.Г. розпочали співпрацю з ТОВ «Мілкіленд Агро». Підприємство належить до групи компаній «Мілкіленд» − міжнародного диверсифікованого виробника молочних продуктів, що провадить бізнес на ринках країн СНД та ЄС. «Мілкіленд Агро» − це вертикально інтегрована компанія, до структури якої входять агропідприємства, що спеціалізуються на виробництві молока і продукції рослинництва, володіють власним зерносушильним комплексом.

     Метою поїздки до ТОВ «Мілкіленд Агро» (с. Красносільське Борзнянського району Чернігівської області) було налагодження робочих зв’язків. Під час виїзду в господарство проведено ряд діагностичних досліджень та аналіз виробничих показників для надання консультативної допомоги господарству з профілактики хвороб незаразної етіології у високопродуктивних молочних корів.

     Запрошення до співпраці надійшло за ініціативи генерального директора ТОВ «Мілкіленд НВ» Юркевича А.І., директора ТОВ «Мілкіленд Агро» Мелєнєвської Н.А. і головного лікаря ветеринарної медицини господарства Манчуляка О.В.

     У результаті проведеної роботи заплановано оформити договір про співробітництво та організацію взаємовідносин між НУБіП України та ТОВ «Мілкіленд Агро».

Костенко В.М.,
завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook