Зустрiч генерального директора асоціації "Союз бірж України"Беренштейна Бориса Леонідовича зі студентами та науково-педагогічними працівниками кафедри бiржовоi дiядьностi i торгiвлi

6 вересня 2017 року
   Першого вересня 2017 р. відбулася зустріч студентів магiстратури спецiальності "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть", науково-педагогiчних працiвників кафедри бiржової дiядьності і торгiвлі НУБіП України з генеральним директором асоціації "Союз бірж України" Беренштейном Борисом Леонідовичем. 
 
   Кафедра біржової діяльності і торгівлі НУБiП України успішно співпрацює з роботодавцями, видатними діячами біржової діяльності України та світу, які в свою чергу залучають студентів на практику й по завершенню навчання – працевлаштовують, що надає великі перспективи на успішне майбутнє у цій професiї.
   На зустрічі Беренштейн Борис Леонiдович, розповiв про перспективи розвитку бiржового ринку України, зокрема приділив увагу оцінці стану товарного, валютного та фондового ринку.
Захiд було проведено у довiльнiй формі, студенти та викладачi активно задавали запитання стосовно особливостей функцiонування бiржового ринку, зокрема Берштейн Борис Леонiдович, зауважив, що "Асоцiацiя бiрж України" підписала угоду з білоруською та чиказькою бiржами та запросив студентiв і викладачiв кафедри бiржовоі дiяльності і торгiвлі НУБіП України до спiвпраці.
 
 
к.е.н., доцент кафедри бiржовоi дiяльностi i торгiвлi

Кравченко Анна Станiславiвна 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook