Вчена рада затвердила зміни до «Правил призначення академічних стипендій у НУБіП України» (документ)

4 вересня 2017 року

 На серпневому засіданні вченої ради університету затверджено зміни до «Правил призначення академічних стипендій у НУБіП України», що стосуються особливостей нарахування стипендії студентам, зарахованим на навчання на другий чи третій курс освітнього ступеня «Бакалавр» за державним замовленням на базі здобутого ОКР «Молодшого спеціаліста».

 
Згідно затверджених змін, у разі зарахування на навчання таких студентів на другий чи третій курс освітнього ступеня «Бакалавр» рейтинг їх успішності для призначення академічних стипендій формується окремо, на підставі конкурсного балу, отриманого ними під час вступу на навчання у діапазоні від 40 до 45 % від фактичної їх кількості. Відповідно, у разі зарахування на навчання тільки чотирьох осіб на одному факультеті чи ННІ за певною спеціальністю або напрямом підготовки, встановлюється, що кількість стипендіатів складає одну або дві особи за рішенням стипендіальної комісії. Для двох зарахованих осіб – кількість стипендіатів складає одну особу. У разі зарахування тільки однієї особи кількість стипендіатів встановлюється стипендіальною комісією на підставі конкурсного балу, здобутого під час вступу до університету.
 
Доповнення стосуються також осіб, які переводяться з інших ВНЗ чи поновлюються на навчання за державною формою. Вони зможуть отримувати стипендію, якщо за результатами навчання в попередньому семестрі, відображеними в академічній довідці, отримали рейтинг не нижче найнижчого рейтингу студента відповідного курсу, спеціальності чи напряму підготовки, який за результатами останнього семестрового контролю отримав академічну стипендію.
 
Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook