Запрошуємо на конференцію INTSYS в Гельсінкі

8 серпня 2017 року

Шановні колеги!

Більше сотні неймовірних дослідників і підприємців вже готові приєднатися до Smart City 360˚ Summit на конференції INTSYS.
Якщо ви хочете приєднатися до керівників, засновникам і новаторів у сфері ІТS (Intelligent Transport Systems) на конференції INTSYS в Гельсінкі в листопаді цього року, ви можете отримати свій квиток найближчим часом.

Конференція INTSYS пройде в Гельсінкі 29-30 листопада 2017 року. Ця конференція об'єднує дослідників та підприємців з області ІТS і всіх суміжних областей, які допомагають підвищити якість досліджень в області інтелектуальних транспортних систем.

Чому ви повинні приєднатися?

Ви зможете:

  • Презентувати свої рішення і проекти
  • Узгодити і обговорити свої рішення з потенційними клієнтами
  • Знайти партнерів і налагодити партнерські відносини
  • Співпрацювати з науковим співтовариством, щоб знайти рішення складних проблем ITS і Smart Cities
     

Де знайти додаткову інформацію: http://futuretransport.org/2017/show/home

Як взяти участь?

З питань реєстрації та отримання додаткової інформації, звертайтеся за адресою: [email protected] або [email protected].

Скільки коштує?

Вартість конференції не перевищуватиме 350 євро на людину. Це дозволить Вам отримати можливість презентувати свою ідею, зустрітися і поспілкуватися з однодумцями. Окрім цього, ви отримаєте невеликі закуски під час конференції.

По завершенню реєстрації учасникам буде відправлено повну програму конференції, включаючно зі списком запрошених компаній. На даний момент найбільший інтерес виявили представники автомобільної промисловості.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook