Новостворена стартап школа НУБіП запрошує стати її учасником

1 серпня 2017 року

 Нещодавно наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка в університеті започатковано школу інноваційних бізнес-ідей – стартап школу.  І хоча  ідея її створення  виникла ще у 2008 році, коли викладачі кафедри менеджменту інноваційної діяльності  вивчали міжнародний досвід інноваційного бізнесу, проте втілити її вдалося тільки тепер, коментує керівник проекту – завідувач цієї ж кафедри Ольга Витвицька

 
Власне відкриття школи заплановане на жовтень поточного року. Її учасниками можуть стати студенти, аспіранти, науковці, винахідники, в яких є (чи з’являться в процесі навчання) інноваційні  ідеї, що згодом переростуть в   успішний   бізнес. Звичайно, в першу чергу, це стартапи в галузі біології рослин і тварин, біотехнології, механізації і електрифікації, інформаційних технологій, сільськогосподарської радіології, стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції. Але й цим, якщо виникне потреба, обмежуватися не будемо, додає директор наукового парку університету Віктор Теслюк
 
Втілювати свої проекти або ж навчити слухачів їх створювати буде ціла команда стартап школи: видатні дослідники університету, тренери, успішні підприємці на базі навчальної лабораторії «Управління інноваційною діяльністю».  
 
Кожна запропонована учасником стартап школи ідея може бути відібрана фірмою-партнером, інвестором чи бізнес-ангелами для її реалізації повністю чи частково. Кількість таких не обмежується. Так що кожен має шанс вписати своє ім’я в історію бізнес-винахідників.  
 
Завершальним етапом школи стане змагання стартапів у НУБіП України, участь у фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge» в НТУУ КПІ та інших конкурсах.
 
Тож запрошуємо всіх охочих у наше інноваційне середовище.  Якщо виникатимуть запитання, звертайтеся на кафедру менеджменту інноваційної діяльності в навчальний корпус № 10, кімн. 210, 211, 212 або за телефоном 527-86-58.
 
Не пропусти унікальну можливість! Ми чекаємо саме на тебе!
 
Ольга Наконечна

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook