Володимир Салганенко з Таращі обирає для подальшого навчання електроенергетику в НУБіП України

19 липня 2017 року

 Таращанський агроколедж має давні стосунки з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП. Цього року колежд закінчив Володимир Салганенко. Він однозначно вирішив: вступати в наш університет і здобувати фах електроенергетика. Про його вибір – наша розмова.


- Володимире, розкажи про свої успіхи в навчанні. Які предмети подобаються?
 
- Під час навчання в Таращанському державному технічному та економіко-правовому коледжі посів друге місце в змаганнях з профільного предмету  «Теоретичні основи електротехніки». Також подобається «Фізика».
 
-  Звідки дізнався про НУБіП України?
 
- Маю бажання продовжити навчання в столичному виші. Про НУБіП України дізнався від друзів, які тут навчаються. Детальну інформацію отримав з офіційного сайту університету. До речі, коли його ретельно перечитав, то вже відчув себе частиною великої університетської сім’ї. Інтерес викликала інформація про можливість навчатися за системою подвійних дипломів у Польщі.
 
- Яку обрали спеціальність? Які переваги спонукали до цього?
 
- Моя спеціальність – це «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Продовжую навчання по спеціальності, обраній в коледжі. Вважаю, що компетентному енергетику завжди раді на будь-якому підприємстві. А, враховуючі останні тенденції на ринку праці, то скоро такий фахівець взагалі стане дефіцитом. Тому й перспективи шалені. Головне, я вважаю, відмінно вчитися і самостійно розвиватися.
 
-  Де плануєш працювати?
 
- Маю мету  стати висококваліфікованим фахівцем у галузі енергетики і продовжити вдосконалення отриманих навичок за спеціальністю вже на виробництві. 

Розмовляла старший викладач кафедри 
електроприводу та електротехнологій Тетяна Книжка 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook