Олег Самчук: чому ми з сином вирішили, що для роботи в електроенергетичній галузі потрібно навчатись у НУБіП

18 липня 2017 року

 Пройшовши шлях від  електромонтера з ремонту розподільних мереж Чуднівського РЕМ і отримавши освіту інженера-електрика у Національному аграрному університеті (1997 р., нині Національний університет біоресурсів і природокористування України) вважаю, що наш рідний заклад дає високі знання, яких достатньо для побудови кар’єри в електроенергетичній галузі.

 
На сьогодні я працюю в.о. голови правління ПАТ Черкасиобленерго і згадую прекрасні роки навчання в нашому університеті, періодично провідую його з вдячністю викладацькому колективу. На базі нашого підприємства проходять практику студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. У бесіді з директором інституту ми запропонували з цього року розширити базу практичного навчання, уклавши відповідну угоду. 
 
2017 рік для нашої сім’ї є особливим, у цьому році наш син закінчив школу, вдало здав ЗНО (математика – 186 балів, інші предмети на цьому ж рівні) і порадившись, ми обрали для вступу НУБіП України. Я достеменно знаю, що це один із кращих університетів, а спеціальність – Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка - перспективна.
 
Найкращі вітання і розвитку нашій рідній ALMA MATER!
 
Випускник НУБіП України 1997 року, 
в.о. голови правління ПАТ Черкасиобленерго,
Самчук О.Г.
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook