Випускник Ніжинського агротехнічного коледжу Микола Костянко: «Фах будівельника планую здобути у НУБІП України»

15 липня 2017 року

 Випускник Ніжинського агротехнічного коледжу Микола Костянко своє майбутнє планує пов’язати з будівництвом і саме тому збирається навчатися на факультеті конструювання та дизайну на спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».

 
- Чому будівництво?
 
- Зараз тисячі молодих людей мають зробити важливий вибір у своєму житті – обрати сферу своєї майбутньої діяльності. Від цього вибору залежить задоволення від роботи, професійний зріст, врешті – добробут. Я отримав у Ніжинському агротехнічному коледжі диплом молодшого спеціаліста зі спеціальності «Агроінженерія». Але доля звела мене з випускником Національного університету біоресурсів і природокористування Тимофієм Шимком. Фах будівельника він здобув у НУБІП України з другої спроби, скоригувавши свою першу спеціальність і вже за півтора роки після закінчення очолив будівельну компанію. І практично всі однокурсники мого старшого колеги знайшли своє місце у будівельному бізнесі.  Сподіваюсь у мене вийде так само вдало. Адже перед професіоналами в галузі будівництва відкриваються великі перспективи працевлаштування, кар’єрного зростання.
 
- А чому НУБІП України?
 
- У цьому вузі дають не тільки базові професійні знання, що потрібні будівельнику, а і специфічні, які вкрай потрібні на селі при будівництві сільськогосподарських об’єктів. Благо ази інженерної підготовки у мене уже є. А фахівці кафедри будівництва – профільної кафедри, мають колосальний практичний досвід, який я сподіваюсь перейняти. Сподобалась мені і матеріальна база, яка стрімко оновлюється та поповнюється зразками сучасних будівельних матеріалів та технологій.
 
Розмовляв завідувач кафедри будівництва Олександр Давиденко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook