Андрій Савченко з Чернігівщини: «Бачу своє майбутнє саме в агрономії, тому продовжувати здобувати фах агронома буду тільки в НУБіП»

14 липня 2017 року

 Про вибір майбутньої професії Андрій Савченко почав розмірковувати ще навчаючись в Григорівській ЗОШ Бахмацького району Чернігівської області. Але остаточне рішення стати агрономом прийшло після спілкування з близьким родичем, співробітником компанії Баєр. Саме ці розмови спонукали до прийняття рішення вступити після закінчення 9-го класу до Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової на відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва». Опановуючи професію в коледжі Андрій брав активну участь у суспільному житті закладу, активно займався спортом. В складі збірної команди з волейболу приймав участь у районних і обласних змаганнях.

 
Як мить пролетіли чотири роки навчання і вже в руках у Андрія, як путівка у велике життя, диплом з відзнакою про закінчення коледжу. Куди ж далі, козаче?
 
Саме це питання я задав при зустрічі молодому випускнику. На мить Андрій замислився і відповів: «Навчаючись у коледжі, особливо перебуваючи на практиках в передових підприємствах, я ствердився у виборі професії агронома. На сьогодні це лідер у вітчизняному аграрному виробництві. Перспектива фахового і кар’єрного зростання є абсолютно реальною. Але основною умовою є високий рівень професійної підготовки спеціаліста. Знань, що дає коледж для цього недостатньо, тому буду продовжувати вчитись. Вибір університету також абсолютно свідомий – це НУБіП. Впродовж навчання в коледжі, що є структурним підрозділом університету, я досить добре ознайомився із закладом, його історією, школами, сучасними можливостями навчання. День відкритих дверей, що проводився в університеті мене остаточно переконав – в майбутнє тільки через НУБіП!».
 
Микола Іванюк,
заступник декана агробіологічного факультету
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook