Ніч енергетики в Києві як новий формат дискусії бізнесу і випускників вишів

13 липня 2017 року

На початку липня столиця України місто Київ прийняв найенергетичнішу хвилю, що вже пройшла Харковом та Львовом. Це був київський старт національного проекту Ukrenergo Laboratories від НЕК "Укренерго"-NPC Ukrenergo. Захід проходив у FEDORIV Hub — унікальному майданчику, де перетинаються бізнес і таланти.

На цей проект був запрошений і я – студент магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження – Сергій Волошин.

З вечора до самого ранку експерти - найуспішніші представники бізнесу та топ-менеджери підприємств енергетичної галузі, а також найкращі спікери України розповідали про нові технології в електроенергетиці та про те, як знання та навички використовувати для розвитку у цій галузі, поділилися своїми кейсами успіху та практичними порадами із розвитку кар'єри.

Дев’ять годин нон-стоп лекцій та презентацій спікерів з усієї країни. Загалом же участь в заході взяли більше 230 учасників з 13 областей України, що представляли 51 вищий навчальний заклад. Досвідом із найактивнішою молоддю столиці поділились, зокрема заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Наталія Бойко, екс-міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин, виконавчий директор Офісу реформ Кабінету Міністрів України Антон Ященко, виконуючий обов’язки директора Укрпошти Ігор Смелянський, народний депутат України Олексій Рябчин, директор DTEK Renewables-ДТЭК ВИЕ Вікторія Сиромятова, керівник проекту Ukrenergo Laboratories Едуард Рубін.

Сергій Волошин – студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, Ігор Смілянский – директор Укрпошти

Участь у проекті надала мені нові ідеї, думки і віру стосовно мого подальшого розвитку і становлення як фахівця в енергетичній галузі. Новий формат дискусії бізнесу і випускників вишів відкриває можливості не тільки для працевлаштування, але й для розвитку власних проектів, наукових ідей. Впевнений, участь в наступній ночі енергетики візьмуть більше молоді, які цікавляться долею енергетичного сектору нашої країни.

Студент магістратури ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження Сергій Волошин

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook