Випускник Уманської гімназії Черкаської області Олег Трохимець обрав НУБіП і вступає на електроенергетику

12 липня 2017 року

 Випускник Уманської гімназії Олег Трохимець поставив мету вступити на навчання до НУБіП України і продовжити сімейну династію енергетиків. 

 
- Олеже, які маєш успіхи у навчанні?
 
- Навчався на добре та відмінно. Мені подобається математика, історія та фізика. З цих предметів неодноразово брав участь в міських олімпіадах з цих предметів. Пройшов підготовче відділення у НУБіП.
 
- Чому ти вирішив стати енергетиком?
 
- З дитинства я знав, що в майбутньому стану енергетиком, оскільки вся моя родина, так або інакше, пов’язана з цією професією. Мої дідусь, бабуся, тато і дядько, у свій час отримали освіту в НУБіП. Підштовхнув до вибору професії мене тато, який успішно працює в сфері енергетики і постійно наголошує на необхідності якісної технічної освіти для успішної роботи у даній сфері. Тому коливань у виборі університету не було.
 
- А яку спеціальність обрав?
 
- Хочу навчатися на «Електроенергетиці, електротехніці та електромеханіці». На мою думку, ця спеціальність відкриває можливість найглибшого розкриття і пізнання моєї майбутньої професії. Мене цікавить якісна освіта, можливість навчатися у висококваліфікованих викладачів, спілкування з фахівцями у своїй справі. Також, дуже зацікавили програми подвійних дипломів з іноземними навчальними закладами, можливість проходження практики за кордоном. 
 
- В наш буремний час з першого курсу потрібно орієнтуватися на перше місце роботи. Хоч, можливо, і зарано про це говорити, але чи є в тебе бажання працювати десь конкретно?
 
- Розпочати свою роботу, як фахівця, планую в Черкасиобленерго. Я прибічник концепції Генрі Форда, який був переконаний, що починати треба з низин, пізнаючи всі ази професії. Поступово, з часом, стану одним з найкращих спеціалістів у вибраній професії. Я у цьому переконаний.
 
Розмовляв директор ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження Володимир Козирський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook