Випускниця Ярина Левицька з Волинської області: «Впевнена, завдяки НУБіП України, здійсню свою мрію − стати філологом»

7 липня 2017 року

     Ярина Левицька – закінчила загальноосвітню школу №25 м. Луцька Волинської області. Дівчина має активну життєву позицію, творча особистість, пише вірші. Її захоплення – іноземні мови. Ми поцікавилися у Ярини, де вона хоче здобувати вищу освіту і чому.

 

 – Звідки дізналася про НУБіП?
  – Про НУБіП розповіли друзі, які вже навчаються в ньому, також багато інформації дізналася з офіційного сайту. Згодом зрозуміла, що цей університет допоможе реалізувати мої мрії.

 – Чому обрала спеціальність «Філологія»? Які переваги спонукали до цього?
    – Завжди цікавилася педагогікою, психологією та іноземними мовами. Обрала цю спеціальність, тому що вважаю її цікавою і багатогранною. Можна працювати як перекладачем, так і викладачем у вищому або середньому навчальному закладі.
  Беззаперечний інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів. Зацікавило також одночасне вивчення декількох іноземних мов, цікаве і насичене життя студентів.

 – Які досягнення маєш у навчанні?
     – Постійно брала участь в міських олімпіадах з англійської мови, маю призові місця. Люблю займатися спортом.

 – Про що мрієш і де плануєш працювати?
     – Моє бажання – отримати якісну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я здійсню свою мрію − стати філологом, адже знання іноземних мов – це великий скарб, який завжди відкриває великі можливості та перспективи. Ми маємо знати кілька іноземних мов, крім своєї рідної, бо чим більше людина знає мов – стільки разів ти людина.

Розмову провела Олена Мишак,
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook