Випускник Київського спортивного ліцею-інтернату Валентин Круглов: «Вважаю спеціальність менеджера затребуваною, тому обираю факультет агарного менеджменту НУБіП»

4 липня 2017 року

     Чим потенційні абітурієнти керуються у своєму виборі вишу, на що звертають увагу? Про це наша розмова з випускником Київського спортивного ліцею-інтернату Валентином Кругловим, який вирішив здобувати освіту на факультеті аграрного менеджменту НУБіП.

 

– То чому саме спеціальність «Менеджмент» і НУБіП?
  – Університет обрав за порадою сестри Вікторії, яка навчається тут на економічному факультеті за спеціальністю «Фінанси і кредит». Саме вона розповіла про переваги навчання в НУБіП. А відвідавши його, побачивши базу для навчання та мальовниче Голосієво, остаточно вирішив: хочу навчатися тут, на ФАМі.
     Вважаю спеціальність менеджера вважаю актуальною і тому затребуваною, тому впевнений, що з працевлаштуванням проблем не буде.

– Які маєш уподобання?
  – Займаюсь спортом. Маю перший дорослий розряд з баскетболу, призер чемпіонату м. Києва, зайняв 8-ме місце у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Серед хобі також програмування. І знаю, що в НУБіП зможу розвиватися в цих напрямках.

 

Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook