Студенти університету – учасники «Student Education Wave Forum TAVRIA 2017»

27 червня 2017 року

     Протягом тижня на Херсонщині відбувся всеукраїнський студентський захід «Student Education Wave Forum TAVRIA 2017», де молодь мала змогу розвинути свій лідерський потенціал, підвищити рівень знань у питаннях забезпечення якості вищої освіти та обмінятися досвідом громадської діяльності.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв студент факультету конструювання та дизайну, член студентської організації Андрій Краснов. За чотири дні з’їзду учасники обговорили можливості участі студентів у забезпеченні якості вищої освіти, становленні лідерства, реалізації молодіжної політики на місцевому рівні та інше.

     Головним заходом форуму стали дебати на тему, яка хвилює кожного студента : «Чи потрібно, щоб ВНЗ забезпечували робочими місцями випускників?». Звичайно на цю тему можна багато дискутувати і кожен з нас буде відстоювати свою позицію, але головне правило дебатів, те що ти не самостійно обираєш сторону, яка тобі більше до вподоби, а захищаєш ту позицію, яка дісталась шляхом жеребкування. Студенту нашого університету довелося виступати «Проти» того, щоб вищі навчальні заклади забезпечували випускників робочими місцями. І він – зумів переконати колег.

     Також під час форуму була представлена презентація онлайн-порталів неформальної освіти, симуляція участі студентів в акредитації освітніх програм, тренінги від членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, обговорення законопроекту «Про освіту» та відзначення Дня молоді.

Катерина Довгань,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook