Випускниця Житомирського технологічного коледжу Євгенія Слугачова: «НУБіП – це саме той університет, який допоможе реалізувати всі намічені цілі»

24 червня 2017 року

     Житомирянка, випускниця Житомирського технологічного коледжу, Євгенія Слугачова, продовжуватиме навчання за фахом технолога деревообробки в НУБіП України. Євгенія вже має кількарічний досвід роботи на деревообробних підприємствах України і впевнена, що саме навчання на кафедрі технології деревообробки ННІ лісового і садово-паркового господарства дозволить їй досягти успіху в обраній професії.

– Чому саме зараз вирішили продовжити навчання?
     – Після закінчення коледжу, була впевнена, що маю достатньо знань і навичок для того, щоб іти працювати. Так і було, оскільки диплом отримала з відзнакою і без проблем знайшла роботу за фахом. Але через декілька років професійної діяльності побачила, що технології наразі розвиваються дуже стрімко, і для того, щоб бути конкурентоспроможною на ринку праці, необхідно і самій розвиватися.

– Чому саме НУБіП обрала для продовження навчання?
     – Не раз доводилося спілкуватися з науковцями з різних навчальних закладів деревообробного профілю України, і саме викладачі з НУБіП вразили своєю компетентністю і швидким пошуком конкретних рішень для удосконалення наших технологічних процесів. Окрім того, дуже сподобалась «закоханість» викладачів у роботу, яку вони виконують. Це дуже надихає. Ну і не можу не відзначити місце, де знаходиться університет. Побувавши тут один раз, хочеться залишитись назавжди.

– Чого очікуєте від навчання?
     – Я вже чітко визначилася з тим, чим збираюся займатися все життя, тому мені зараз набагато легше, ніж коли я вступала у коледж після школи. Дуже хочу якомога глибше розібратися з особливостями різних технологічних процесів обробки деревини, навчитися швидко й ефективно приймати різного роду інженерні рішення і зробити все, залежне від мене, для того, аби деревообробна промисловість в Україні працювала ефективно.

     Впевнена, що НУБіП – це саме той університет, який допоможе мені реалізувати всі намічені цілі!

Розмовляв Андрій Спірочкін

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook