Вступ до відокремлених підрозділів 2017. Університет тримає руку на пульсі

21 червня 2017 року

     21 червня, напередодні початку вступної кампанії, відбулась нарада з відповідальними секретарями приймальних комісій відокремлених підрозділів НУБіП України.

     Відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП Віктор Шевчук акцентував увагувідповідальних секретарів на ряд викликів, що можуть виникнути під час цьогорічної вступної кампанії, надав практичні поради.
     Зокрема, Віктор Миколайович наголосив на необхідності суворого дотримання вимог чинної нормативної бази з питань вступу, чіткої організації роботи приймальних комісій відокремлених підрозділів НУБіП України та ознайомив учасників наради з окремими новими нормами прийому абітурієнтів у цьому році. Водночас, секретар приймальної комісії НУБіП України закликав колег бути толерантними і чуйними по відношенню до вступників.

     Начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько ознайомив присутніх з порядком інформування Університету про хід вступної кампанії у відокремлених підрозділах, закликав відповідальних секретарів приймальних комісій навчальних закладів, де вперше відбудеться набір бакалаврів та магістрів звертатися за порадами не тільки до фахівців базового закладу, але й до колег з інших відокремлених підрозділів.
     Також під час наради були обговорені й питання організації прийому заяв вступників у міжкафедральних навчальних лабораторіях, відповідальні секретарі приймальних комісій отримали відповіді на актуальні питання та обмінялись досвідом.

     Учасники наради звернулись з проханням до керівництва Університету проводити подібні наради і надалі.


Андрій Марченко,
зам. нач. відділу регіонального розвитку
дистанційної освіти заочного навчання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook