Випускниця Боярського коледжу екології і природних ресурсів Марина Кольоса продовжуватиме здобувати фах землевпорядника в НУБіП

20 червня 2017 року

     Сьогодні студенти ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» готуються до захисту дипломних робіт та визначаються з вищим навчальним закладом, де здобуватимуть вищу освіту.
     Чим потенційні абітурієнти керуються у своєму виборі, на що звертають увагу, – наша розмова з Мариною Кольосою, випускницею Боярського коледжу екології і природних ресурсів.

Чому спеціальність «Геодезія та землеустрій» і НУБіП України?
     – Під час навчання в коледжі до нас приїжджали з профорієнтаційною роботою викладачі кафедри землевпорядного проектування Гунько Л.А. та Колганова І.Г., які розповіли про переваги навчання в НУБіП України. Також з нами провели невеличкий зріз знань, в якому я себе теж добре проявила і посіла перше місце.

     Ще нас запросили відвідати факультет землевпорядкування на день відкритих дверей. Відвідавши навчальний заклад, остаточно вирішила вступати саме в цей університет. Адже тут студентів навчають на сучасному обладнанні і найновішому програмному забезпеченні, тут комфортні аудиторії, великі комп’ютерні класи, красива територія, а головне привітні викладачі та студенти.

Які маєш уподобання?
     – Займаюсь спортом. Беру участь у щорічних легкоатлетичних забігах «За мир та єдність України». Щоразу – призові місця.

Де плануєш працювати?
     – Звісно, за фахом. У наш час спеціальність землевпорядника є дуже потрібною, тому з працевлаштуванням проблем не буде.

Розмову провела Оксана Кустовська,
доцент кафедри землевпорядного проектування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook