У Рівненському коледжі відкриється міжкафедральна навчальна лабораторія

15 червня 2017 року

     Цього тижня до Рівненського коледжу завітала делегація університету на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. Підчас перебування у навчальному закладі розглянуто питання звіту директора коледжу Ярослава Корсуна на засіданні вченої ради Університету, що відбудеться 21 червня. З цією метою відбулася зустріч з керівництвом коледжу та завідувачами відділень, на якій обговорено питання організації навчального процесу, підготовки до вступу 2017 року, функціонування ЄДЕБО, та інші актуальні проблеми, що турбують студентство та працівників закладу.

     На зустрічі із студентами коледжу Сергій Кваша презентував університет, перспективи здобуття якісної вищої освіти, умови конкурентоспроможності сьогоднішнього випускника.

     Проведено зрізи знань студентів других курсів із математики та історії України, результати яких будуть проаналізовані на засіданні вченої ради. Також на зустрічі із студентами коледжу проведено опитування з важливих питань організації навчально-виховного процесу та життєдіяльності закладу. 

     Головним підсумком роботи стало розроблення плану заходів щодо відкриття на базі ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» міжкафедральної навчальної лабораторії. Таким чином, з 1 вересня 2017 року випускники коледжу матимуть можливість навчатися за заочно-дистанційною формою за п’ятьма спеціальностями: Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Інженерія програмного забезпечення, Землеустрій і кадастр, Право.

 

Ігор Кунах 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook