Ректорат: завершення навчального року і господарські питання

12 червня 2017 року

     12 червня відбулось традиційне засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив: наразі в університеті триває екзаменаційна сесія і завдання керівництва забезпечити організоване її проведення. Це стосується усіх аспектів, в тому числі і недопущення нестатутних відносин.

     Як повідомив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, системні перевірки здачі іспитів засвідчили про належний рівень їх проведення. Цього тижня продовжують роботу екзаменаційні комісії, тривають захисти дипломних робіт. Поки невизначеною залишається ситуація з отриманням номерів дипломів: міністерство освіти і науки ще не запустило нове програмне забезпечення через яке здійснюється доступ до єдиної державної бази з питань освіти. Також 14 червня на базі Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого стартує семінар для керівників відокремлених структурних підрозділів.

     Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про завершення першого заїзду дітей до табору «Чайка». Другий – в неділю, 18 червня. Що ж до спортивно-оздоровчого табору «Академічний», що в Чорноморську на березі Чорного моря, то там вже тиждень працює бригада будівельників, які готують базу до початку сезону. Ближнім часом табір відвідає делегація Боярської лісодослідної станції, яка вивчить можливість добудови ще кількох будинків для відпочинку.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на будівельних роботах. Завершується ремонт фасаду другого корпусу, даху дев’ятого гуртожитку, аудиторії 45 першого корпусу. 

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про результати візиту до університету французької делегації на чолі з представником посольства Ніколя Перреном: намічено шляхи співпраці між факультетами аграрного менеджменту та гуманітарно-педагогічним і Діжонським університетом щодо запровадження подвійних дипломів. Наприкінці червня очікуємо візит делегації Китайської народної республіки.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Валерію Іщенку – проаналізувати ефективність використання енергоресурсів у травні, розробити план виготовлення меблів для гуртожитків, завершити ремонти. Сергію Кваші – проаналізувати готовність до нового навчального року, видати наказ на поселення студентів до гуртожитків, провести оптимізацію розкладу занять, внести пропозиції з використання аудиторного фонду. Вадиму Ткачуку – провести розрахунки індексації заробітної плати. 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook