У фіналі спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу перемогла команда агробіологічного факультету

9 червня 2017 року

     8 червня 2017 року у фіналі спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП 2016/2017 н.р. з міні-футболу зустрілися команди факультетів аграрного менеджменту та агробіологічного. 

 

 

 

      Але спочатку на майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям вирішилася доля третьої призової сходинки турніру. За неї боролися команди двох ННІ – лісового і садово-паркового господарства та енергетики, автоматики і енергозбереження. У результаті з рахунком 9:2 перемогли лісники, енергетикам же дісталося почесне четверте місце.

 

     Рахунок фінальної гри, яка виявилася цікавою і емоційною, відкрив доцент кафедри садівництва Юрій Андрусик, він же став автором і останнього голу сезону. З великим відривом – 5:0 перемогу святкували футболісти агробіологічного факультету.

     Таким чином, 1-ше місце спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу посіла команда агробіологічного факультету, другефакультету аграрного менеджменту, а третєННІ лісового і садово-паркового господарства.

     Кращим бомбардиром турніру з результатом у сімнадцять забитих м’ячів став доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Андрій Пінчук.

Вітаємо переможців!

Результати усіх ігор турніру, склад команд можна переглянути на сторінці сайту НУБіП України в розділі Спорт/Протоколи змагань


Микола Костенко,
головний суддя спартакіади «Здоров’я» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook