Розпочато захист випускних бакалаврських робіт

8 червня 2017 року
425 ауд. 10 корпус

     8 червня 2017 року о 8.30 в 425 ауд. 10 корпусу розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із захисту випускних бакалаврських робіт для студентів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Маркетинг». Сьогодні свої здобуті знання захищали дванадцять студентів-маркетологів.

      До складу екзаменаційної комісії ввійшли: завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор Ларіна Ярослава Степанівна, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н. Буряк Руслан Іванович, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н. Бабічева Олена Іванівна та секретар комісії Завальнюк Катерина Сергіївна.

     Голова комісії професор Шинкарук Лідія Василівна відкрила роботу екзаменаційної комісії та побажала студентам успіху та зосередженості при написанні екзаменаційної роботи.
    З вітальним словом до студентів та членів комісії виступив декан факультету аграрного менеджменту доцент Остапчук Анатолій Дмитрович. Декан побажав успіху студентам та наполегливої роботи комісії.


     

   На захисті також були присутні керівники бакалаврських робіт, які разом із студентами протягом останніх тижнів разом із студентами наполегливо працювали над бакалаврськими роботами, а також  студенти першого курсу в рамках проходження навчальної практики з дисципліни «Вступ до фаху».

 

      Бажаємо успіхів студентам та плідної праці екзаменаційній комісії!!!

 

Олена Четверик
к.е.н., старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook