Рада роботодавців НУБіП підбила підсумки роботи за рік і визначилася з новим керівником

26 травня 2017 року

     26 травня 2017 року перед святкуванням Дня університету пройшло засідання його ради роботодавців, на якому обговорили результати роботи за рік.
     Коротко про стан справ в університеті членів ради поінформував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Так, започатковуються дві нові спеціальності – «Міжнародні відносини» і «Журналістика». Близько 900 студентів виїздять цього року на виробничу практику до країн Євросоюзу. Щодо фінансування: через нову систему нарахування стипендій близько тисячі студенті НУБіП залишилися без стипендії. І це проблема.

     Сергій Кваша подякував членам ради роботодавців за велику спільну роботу протягом року та їхню підтримку колективу і студентства.

     Голова ради роботодавців НУБіП Валерій Адамчук коротко поінформував стосовно положення про порядок і встановлення розмірів її іменних (персональних) стипендій. Воно дозволяє давати додаткове заохочення студентам, які відзначилися у науці, спорті чи мистецтві. Він запропонував провести по всіх факультетах і ННІ консультації з тим, щоб вже з нового навчального року розпочати конкурс на отримання стипендій університетської ради роботодавців.

     Цю ідею підтримав очільник ради роботодавців юридичного факультету Віктор Ковальський, який проінформував, що на цьому факультеті буде започатковано іменну стипендію імені Василя Янчука. Він також подякував за співпрацю та вручив Почесні грамоти Союзу юристів України доценту кафедри цивільного та господарського права Інні Горіславській та переможниці Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства Анні Больботенко.

     Члени ради обговорили стан справ у своїх підрозділах, поділилися думками щодо подальших перспектив та проаналізували роботу за минулий рік. Та одностайно вирішили продовжити каденцію на посаді голови її нинішнього очільника – Валерія Адамчука.

Ірина Білоус 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook