Продовжуючи співпрацю з Варшавським університетом наук про життя

25 травня 2017 року

     З 15 по 19 квітня 2017 року у рамках програми Erasmus+ економічний факультет, а саме кафедру статистики та економічного аналізу відвідав представник Варшавського університету наук про життя Яцек Скудларскі (Польща).

     Він розповів про свій рідний факультет технології виробництва і особливості навчальної та наукової діяльності його колективу, а також прочитав бакалаврам спеціальності «Фінанси і кредит» лекції на тему відновлюваної енергетики, зокрема технології виробництва біомаси. Студенти виявили зацікавленість до досвіду застосування відновлюваних джерел енергії в Польщі та під час дискусії обговорили важливість зменшення енергетичної залежності України, покращення соціальних та екологічних аспектів.  

     Участь у програмі мобільності Еразмус+ сприяє і мотивує покращувати методику викладання, розширює можливості наукової співпраці між факультетами, підкреслив Яцек Скудларскі.

     А незабаром, у червні ц.р., проходитиме міжнародна конференція, присвячена 40-річчю факультету технологій виробництва, на яку польські колеги запросили доцента кафедри статистики та економічного аналізу Оксану Макарчук.

Василь Савчук,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook