Троє молодих науковців НУБіП – учасники проекту Британської Ради

24 травня 2017 року

     Троє молодих науковців НУБіП – доцент кафедри радіобіології та радіоекології Наталія Білєра, асистент кафедри декоративного садівництва та фітодизайну Олександра Лещенко і науковий співробітник лабораторії біосенсорики Андрій Карп'юк – розпочали навчання в межах проекту «Researcher Connect», започаткованого Британською Радою в Україні для підтримки професійного розвитку молодих науковців.

    Вони пройшли жорсткий конкурсний відбір. Одними із критеріїв якого було володіння англійською мовою не нижче рівня В2 та написання мотиваційного листа. Із 200 бажаючих комісія відібрала 20, і дуже знаково, що троє з них — представники НУБіП.

     Воркшоп проходитиме повних три дні протягом яких вчені познайомляться з секретами успішного написання проектів, наукових статей та виступів. «Researcher Connect» пропонує серію модулів, спрямованих на розвиток комунікативних навичок молодих вчених, необхідних для успішного міжнародного спілкування та співпраці. Він надає учасникам поглиблене розуміння та інструменти для ефективного спілкування, незалежно від ситуації чи контексту. Вміння писати успішні пропозиції особливо важливо для підготовки заяв на програму Horizon 2020.

Ірина Білоус 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook