Учені факультету землевпорядкування взяли участь у науковій конференції Baltic Surveying-2017 на базі Латвійського аграрного університету

16 травня 2017 року

Учені факультету землевпорядкування взяли участь у науковій конференції Baltic Surveying-2017 на базі Латвійського аграрного університету
З 10 по 12 травня НПП факультету землевпорядкування НУБіП доценти Наталія Бавровська, В’ячеслав Богданець та старший викладач Іван Опенько виступили на міжнародній науковій конференції "Baltic Surveying-2017", яка пройшла на факультеті навколишнього середовища і будівництва Латвійського аграрного університету у м. Єлґава, Латвія.


Метою конференції було об'єднання зусиль вчених у цій галузі з різних країн, обмін думками і досвідом. Загалом, у рамках конференції на пленарному та секційних засіданнях  31 доповідь і доступні для перегляду 11 стендових доповідей. У конференції взяли участь представники 18 установ із 12 країн, зокрема вчені з Латвії, Литви, Естонії, Білорусі, України, Казахстану, Угорщини, Молдови, Румунії, Іспанії та Польщі.


Головною темою обговорень були сучасні проблеми землекористування, земельного кадастру і реформування земельних відносин, враховуючи специфіку кожної країни. Не менш важливою темою були питання геодезичного та картографічного забезпечення землевпорядної діяльності та сталого використання земельних ресурсів.


Ця конференція є давньою традицією у країнах Балтії, по черзі її організацією займалися представники Латвійського аграрного університету, Університету ім. Александраса Стульгінскіса (Литва) та Естонського університету наук про життя.
Висловлюємо щиру вдячність організаційному комітету конференції за запрошення та атмосферу заходу, яка давала можливість результативного діалогу із колегами та обміну думками.




 


В’ячеслав Богданець, доцент кафедри геодезії та картографії НУБіП України

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook