«ХТО ДУМАЄ ПРО НАУКУ, ТОЙ ЛЮБИТЬ ЇЇ, А ХТО ЇЇ ЛЮБИТЬ, ТОЙ НІКОЛИ НЕ ПЕРЕСТАЄ ВЧИТИСЯ…»

13 травня 2017 року

Безсмертні слова Григорія Савича Сковороди знайшли своє підтвердження в Указі Президента України № 145/97 від 14 лютого 1997 р. «Про День науки», який установив, що професійне  свято  працівників науки в Україні – День науки – буде відзначатися щорічно у третю суботу травня. Саме цій даті Національний університет біоресурсів і природокористування України приурочив чергове проведення «Фестивалю студентської науки – 2017», який завітав на юридичний факультет 12 травня 2017 року.

Цього дня у стінах навчального корпусу №6 пройшов перший етап конкурсу презентованих звітів студентських наукових гуртків юридичного факультету і факультету землевпорядкування.

Зі вступними промовами виступили представники факультетів Віктор Ладиченко та Іван Ковальчук, які привітали усіх учасників Фестивалю, засвідчили його актуальність у сучасних реаліях та побажали їм успіху.

 

 

 

Від кафедри теорії та історії держави і права були представлені звіти двох студентських наукових гуртків «Клуб юних теоретиків» (науковий керівникВіра Качур, доповідачіАндрій Береза та Богдан Суржок) та «Історія вчень про державу і право» (науковий керівникЛюдмила Протосавіцька, доповідачНаталія Ящук). Із результатами роботи цих студентських наукових осередків можна ознайомитися на відповідних веб-сторінках.

І хоча наші гуртки не пройшли у наступний етап, однак результати їх роботи викликали жваве обговорення та схвальні оцінки журі та усіх присутніх.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

Людмила Протосавіцька,

доцент кафедри теорії та історіїдержави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook