Профорієнтація викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського продовжується

10 травня 2017 року


Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського продовжують проводити профорієнтаційну роботу. Так, 4 травня 2017 року доцент Гогуля О.П. та старший викладач Харченко Г.А. відвідали та запросили на навчання учнів 10-х та 11-х класів Київської спеціалізованої школи № 216 з поглибленим вивченням англійської мови.

Старшокласники отримали детальну інформацію про історію та структуру НУБіП України, професорсько-викладацький склад, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців  за освітніми ступенями бакалавр та магістр.

Окремо Гогуля О.П. та Харченко Г.А. зупинилися на перевагах навчання на  факультеті аграрного менеджменту. Школярів зацікавили можливості навчання в групах з викладанням англійською мовою, проходження виробничої практики за кордоном та паралельного навчання в зарубіжних університетах-партнерах.

 

При проведенні зустрічі старшокласникам було роздано оголошення з правилами прийому, акцентовано увагу на можливостях навчання на підготовчих курсах в Університеті та перевагах для абітурієнтів після їх успішного закінчення.

Дякуємо за організацію зустрічей зі школярами директору школи  Ковшун Світлані Анатоліївні!

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook