Фестиваль студентської науки – 2017 продовжується: звітуються інженери

11 травня 2017 року

     11 травня 2017 року прийняли естафету проведення «Фестивалю студентської науки – 2017» факультети механіко-технологічний і конструювання та дизайну, провівши перший етап на якому були презентовані звіти старост наукових студентських гуртків.
     Цей захід, який відбувся в рамках проведення Всеукраїнського Дня науки, спрямований на розвиток студентської наукової та інноваційної діяльності, залучення активної молоді до роботи у студентських наукових гуртках, а також пропаганда досягнень техніки, науки та інноваційних технологій у студентському середовищі.

     Зі вступною промовою виступив директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК професор Валерій Войтюк, який привітав усіх учасників Фестивалю та засвідчив актуальність заходу. До привітального слова долучились і декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило і механіко-технологічного Ярослав Михайлович.

 

     Обговоривши звіти, комісія одноголосно визначила кращі наукові студентські гуртки. Перше місце серед гуртків механіко-технологічного факультету виборов гурток «Обґрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин» (староста гуртка – Павло Василишин, науковий керівник – к.т.н., ст. викл. кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М. П. Момотенка Людмила Тітова). Принагідно зазначимо, що саме цей студент завоював друге місце у Другому етапі всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напрямку „Транспорт”, виступивши з доповіддю на тему «Моделі відновлення працездатності лісових мобільних енергетичних засобів з урахуванням технічного обслуговування».

 Яскрава доповідь старости гуртка-переможця МТФ

 

Звіт найкращого студентського гуртка факультету КД

     Найкращим на факультеті конструювання та дизайну виявився гурток «Мехатроніка» (староста гуртка – Валерій Кулінський, науковий консультант – к.т.н., асист. кафедри конструювання машин і обладнання Олександр Шевчук). Гурток минулого року завоював перше місце серед всіх гуртків нашого вишу. Цього року гуртківці активно включились у профорієнтаційну роботу: вони проводять заняття із школярами у гуртку «Мехатроніка та робототехніка», який функціонує на факультеті конструювання та дизайну.

     Побажаємо переможцям успіхів, нових цікавих наукових ідей і не зупинятись на досягнутому.

Людмила Тітова,
голова СМВ механіко-технологічного факультету
Ромасевич Юрій,
голова СМВ факультету конструювання та дизайну
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook