Студенти економічного факультету прийняли участь у ХIIІ Міжнародна науково-практичній конференції «ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ І ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»

28 квітня 2017 року

  27 квітня 2017 року в Національному університеті харчових технологій пройшла ХIIІ Міжнародна науково-практична конференція «ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ І ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ», у роботі якої взяли участь магістри та викладачі кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н.Романенка.

      Відкрив роботу конференції проректор НУХТ з наукової роботи, професор Олександр Шевченко, який привітав учасників зібрання та наголосив, що від фахівців економічного спрямування багато в чому залежить успішний розвиток нашої країни, й побажав науковцям плідної роботи в рамках конференції.
     На пленарному засіданні виступили академік Академії технологічних наук України, завідувач кафедри економіки, обліку та фінансів Інституту післядипломної освіти НУХТ, проф. О. Бутнік-Сіверський, який доповів про інерційні інноваційні процеси та шляхи розвитку інтелектуального капіталу; директор органу сертифікації персоналу Української асоціації якості, к.т.н. Ю. Кабаков, що зосередив увагу на освіті у сфері менеджменту та її впливі на конкурентоспроможність; професор кафедри менеджменту та адміністрування, д.е.н. В. Ємцев, доповідь якого була присвячена сучасному стану та перспективам розвитку харчової промисловості України.
Після пленарного засідання робота конференції продовжилася у секціях. На засіданні секції «Стратегічні напрями розвитку підприємств» результати своїх досліджень представила магістр 1-го року навчання спеціальності «Економіка підприємства» нашого університету Іванчук Оксана.
Її доповідь «Перспективи вирощування міскантусу в Україні» визвала жваву дискусію та цілу низку запитань серед присутніх.
 
Віталій Нагорний, заступник декана 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook