Відбулося засідання вченої ради факультету

24 квітня 2017, 15:00
навчальний корпус № 10 аудиторія № 311

   24 квітня на факультеті аграрного менеджменту відбулося чергове засідання вченої ради. В полі зору опинилося актуальне питання профорієнтаційної роботи на факультеті. Завідувачі кафедрами прозвітували про проведені профорієнтаційні заходи науково-педагогічними працівниками протягом двох останніх місяців. Декан Анатолій Остапчук закликав до підвищення якості проведення профорієнтації серед школярів і випускників коледжів та розширення географії від міст до найвіддаленіших куточків нашої країни.

   Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту  Лідія Шинкарук проінформувала членів вченої ради про якість підготовки студентів, виховну і наукову роботу на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту у руслі виконання заходів реалізації Програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020».

   Також Лідія Василівна виступила з інформацією про можливість запровадження академічного підприємництва в НУБіП України. Професор відзначила, що академічне підприємництво сьогодні є способом передачі знань і технологій від наукової та освітньої сфер до приватного бізнесу, що, у свою чергу, сприяє підвищенню інноваційності та конкурентоспроможності економіки.

   Директор НДІ економіки і менеджменту Микола Талавиря проінформував членів вченої ради про терміни атестації аспірантів у весняному семестрі, порядок затвердження тем проектів фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок, виконання яких розпочнеться у 2018 р. за рахунок видатків державного бюджету. 

   На засіданні також було обговорено питання затвердження навчальних планів на 2017-2018 навчальний рік.

   У різному Голова вченої ради Анатолій Остапчук спільно із завідувачами кафедр привітав переможців Всеукраїнської науково-практичної конференції «Роль молоді у розвитку АПК України» та Міжнародної науково-практичної студентської конференції «Перспективи розвитку аграрного сектору України в умовах глобалізаційних викликів» вручивши їм грамоти і подяки. 

 

  

   

 

 

Секретар вченої ради факультету Л. Карпенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook