УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК У ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ
Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людинав юному віці. Старшокласникам часто бракує інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах.
Дуже часто на шляху учнів при обиранні професії стають їхні батьки, які не розуміють чому саме їхня дитина обрала саме цей професійний напрямок, тому студентка 4 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Наталія Грицай за підтримки куратора Наталії Голембовської вирішила відвідати Спеціалізовану школу №187 Солом’янського району, де і розповіла майбутнім абітурієнтам про свій славнозвісний університет та престижність професії.
Наталія розповіла, що Національний університет біоресурсів та природокористування України входить до десятки кращих університетів країни, надає не лише теоретичні знання, а й можливість набуття виробничого досвіду на підприємствах «Wiesenhof Allfine Feinkost»,“Erdbeer-HOF Karl‘s” та на м'ясопереробному підприємстві «Allfine Feinkost GmbH&Co.KG» Wiesenhof Gastro Service (Німеччина), де вона вже двічі побувала в числі найкращих студентів.
Майбутні абітурієнти зацікавились університетом і розповідь Наталії переросла у дискусію зі школярами, адже хто краще як не студент може розповісти про перспективи університету.
Основними запитаннями, які виникли серед учнів були: умови вступу до НУБіП, які існують заходи, секції та спортивні змагання в університеті, наявність військової кафедри, як проходить отримання стипендії та майбутнє працевлаштування.
По завершенню зустрічі, Наталія запросила потенційних абітурієнтів завітати до рідного університету на екскурсію. Сподіваємося, старання студентки були не даремні і компетентна допомога допоможе учням визначитися з майбутньою професією.
Ірина Веретинська,
асистент кафедри технології
м’ясних, рибних та морепродуктів