Співпраця факультету землевпорядкування із землевпорядною спільнотою Чернігівщини

24 квітня 2017 року

Днями декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков зустрівся з в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області Надією Чіпак.

  Серед випускників університету і факультету землевпорядкування – багато вихідців з поліського краю. Зокрема, кращі з них працюють у Варвинському (Євгеній Ігнатенко), Прилуцькому (Віталій Волошин), Корюківському (Юлія Биша), Козелецькому (Сергій Суч) та інших районах. Дехто започаткував власну справу. Однак забезпеченість кадрами на рівні міських, районних і міжрайонних управлінь залишається недостатньою. Тож Надія Миколаївна проявила значний інтерес до співробітництва з факультетом землевпорядкування, оскільки випускники нашого вишу легко проходять конкурсні відбори на вакантні місця в очолюване нею управління і в роботі показують хороші результати. Дуже цікавилася вона матеріально-технічою базою, бо геодезичне обладнання досить таки дороге, і чи забезпечений факультет саме сучасним обладнанням.

     Географічна близькість Чернігівщини до м. Києва та зручне транспортне сполучення позитивно сприяє у виборі місця навчання саме столицю. Надія Чіпак запевнила, що проведе відповідну роботу з міжрайонними та районними управліннями Держгеокадастру і забезпечить абітурієнтів для факультету землевпорядкування в 2017 та наступних роках.

Наталія Мединська,
заступник декана
факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook