II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки та спеціальності "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"

20 квітня 2017 року

 Корпус №1, ауд. 87

   Шановні колеги!

     Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 09.12.2016 року № 1495 Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2016/2017 навчального року за напрямом підготовки «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і спеціальністю «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва».

Для участі в олімпіаді запрошуються три переможці I (вузівського) етапу Олімпіади.

 

15 травня 2017 року (понеділок)

1200– 1800

реєстрація (деканат факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України, навчальний корпус №1, кім. 34) і розміщення учасників Олімпіади у гуртожитку

16 травня 2017 року (вівторок)

0830 –0930

Сніданок

1000

Відкриття Олімпіади (корпус №1, ауд. 87)

1030 –1330

І-й тур ІІ-го етапу Олімпіади (корпус №1, ауд. № 87)

1330 –1430

Обід

1430

Підведення підсумків І туру Олімпіади (робота журі) (корпус №1, ауд. № 87)

1500 –1900

Ознайомлення з культурними та історичними пам’ятками м. Києва

17 травня 2017 року (середа)

0800–0900

Сніданок

0900

ІІ-й тур ІІ-го етапу Олімпіади (збори учасників в  корпусі №1, ауд. 87)

1000–1500

ІІ-й тур ІІ-го етапу Олімпіади (визначення рівня практичної підготовки студентів)

1500–1530

Обід

1530

Підведення підсумків ІI туру Олімпіади (робота журі) (корпус №1, ауд. № 87)

1600–1900

Культурна програма

18 травня 2016 року (четвер)

0830–0930

Сніданок

1000

Підведення підсумків Олімпіади та нагородження переможців (корпус №1, ауд. № 79)

1100

Зустрічі за інтересами та від’їзд учасників Олімпіади

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook