Профорієнтація: викладачі факультету землевпорядкування зустрілися з старшокласниками спеціалізованої школи №73 у м. Києві

3 квітня 2017 року

Продовжуючи профорієнтаційну роботу зі вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько разом з заступником декана факультету землевпорядкування з навчальної та виховної роботи Наталією Мединською зустрілися із старшокласниками, тобто учнями 10-х та 11-х класів спеціалізованої школи №73 у м. Києві з поглибленим вивченням української мови, літератури та українознавства, узгодивши свій приїзд із вчителями школи., зокрема, вчителем географії Краснобай Оксаною Львівною та вчителем біології Орленко Валентиною Дмитрівною.
Для майбутніх абітурієнтів викладачі привезли з собою буклети про університет та факультет, календарі та запрошення до участі в олімпіаді.
Наталія Василівна Мединська ознайомила учнів з інформацією щодо наявних спеціальностей та спеціалізацій, за якими університет проводить навчання студентів, з перевагами навчання у НУБіП України, термінами вступної кампанії, переліком необхідних сертифікатів ЗНО. Також представники університету акцентували увагу на навчанні з потенційним наступним працевлаштуванням за обраним фахом. Крім того, розповіли про культурно-масові й освітні заходи, до яких залучаються студенти під час навчання в НУБіП України.
Учнів особливо цікавили питання навчання за державним замовленням, наявність військової кафедри в університеті. А дехто з них вже бере  участь в олімпіаді.

 


Доцент кафедри земельного кадастру
Лариса Паламарчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook